2014. december 23., kedd

Gyümölcskenyér - marcipánnal, csokival

Az utolsó előtti süti a holnapi karácsonyi asztalra...

Hozzávalók:

200 g DW sütőliszt (szénhidrát csökkentett),
100 g barna nádcukor,
2 tojás,
1 tk. sütőpor, 
150 g vaj,
1 rúd vanília magjai,
5 ek. víz/tej,
100 g apróra vágott aszalt gyümölcs (vegyes),
35 g étcsokoládé csepp,
30 g marcipán



Elkészítés:

1. Tojást, vajat a vaníliát és a cukrot alaposan habosra keverjük.
2. Hozzáadjuk a lisztet a gyümölcsöt, apróra vágott marcipánt, a csokicseppet, és a sütőport.
3. Hozzáadjuk a lisztes keveréket a tojásos-vajas masszához.
4. Végül a vizet, vagy tejet is hozzáadagoljuk.

Sütési hőfok: 175 fok
Sütési üzemmód: légkeveréses
Sütési idő: 30-35 perc

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...