2016. február 21., vasárnap

Nyúpörkölt karfiolpürével

Hozzávalók: 

Pörkölt:
600 g nyúlhús felkockázva,
1 kisebb paprika apróra vágva,
1 tk. paradicsompüré,
1 fej vöröshagyma apróra kockázva,
1 tk. pirospaprika,
1 tk. só,
kevés frissen őrölt bors,
1 csipet borsikafű

Karfiolpüré:
400 g karfiol,
50 g Totukrém,
50 g Tottu krém extra,
1 mk. só 




Elkészítés:

A pörkölthöz a zöldségeket egy evőkanál zsíron megpirítjuk, majd sózzuk, rászórjuk a pirospaprikát, és hozzáadjuk az apróra vágott nyúlhúst, majd a többi fűszert. Annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje a húst, majd fedő alatt kb. egy óra alatt puhára főzzük. A levét kissé elfőzzük a végén.

A karfiolt megpároljuk, majd a többi hozzávalóval összeturmixoljuk (lehet tejföllel is készíteni, csak úgy nem lesz paleó).



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...